Henriette Lien tar yoga-bølgen

Foto: Johs Bøe

Leserne og bokhandlerne har kastet seg på yogabølgen sammen med Henriette Lien. 
 

Hennes debut som forfatter, En yogareise – Om å finne seg selv gjennom yoga, pust og balanse, har posisjonert seg på topplistene til bokhandlerne. Fredag morgen gikk boken rett inn på femteplass på Bokhandlerforeningens liste over forrige ukes mest solgte bøker.

– Dette er selvfølgelig veldig gøy. Ettersom det er min første bok, så vet jeg jo ikke hva man kan forvente, men en god start er det uten tvil, sier Henriette Lien glad.

Sertifisert yogalærer
Det var for 18 år siden den tidligere Hotel Cæsar-stjernen oppdaget yogaens verden. Senere har Lien sertifisert seg for å kunne undervise i flere yogaformer. Nå reiser hun Norge og verden rundt og underviser på fulltid. I fjor ble det ikke mindre enn 137 reisedøgn med yoga! Med over 24 000 følgere på Instagram er det mange som lar seg fascinere av Liens yogareise. 

– Tilbakemeldingene fra dem som følger meg, og nå også alle dem som har kjøpt boken, er utrolig hyggelig. Det er virkelig en av de, om ikke få, positive sidene ved det at vi er så tilgjengelige i våre liv, fortsetter Lien.

Ønsker å bevisstgjøre
Så hva er det du ønsker at folk der ute skal få ut av boken din?
– Med boken min ønsker jeg å bevisstgjøre, vekke og kanskje provosere, for å få folk til å ta fullt ansvar for livene sine. Men samtidig minne om at vi er alle nok bare ved at vi er, sier hun.

 

Facebook Comments Box

Kort om oss

Velkommen til nettsidene for magasinet Medium. MittMedium.no er stedet hvor du får lese spennende artikler som vedrører spiritualitet, astrologi og helse, og hvor alternativt interesserte kan møtes.

facebook twitter Rss

Her finner du oss!

Kontaktinformasjon

SanaVia AS
Hoffsveien 1A
0275 Oslo, Norway

Tlf.: 46 00 48 00
post@mediumforlag.no

Abonnementsservice: 
medium@aboservice.no
Tlf.: 815 50 045

Annonser: 
Heidi Ring
heidi@mediumforlag.no
Tlf.: 46 00 46 51

Facebook-siden 
Facebook-gruppen