Duftsprayer fra Amazonas

Phyto Elements duftsprayer

Her er noen fine alternativer til sterke kjemiske sprayer for å rense luften på toaletter, kjøkken, bad og kontorer.

Disse duftsprayene fra Abadiania i Brasil er basert på naturlige essenser og oljer utvunnet med miljøvennlige teknikker av frøene fra planter i Amazonas. Hver spray skal ha en spesifikk virkning på kropp, sinn og sjel, som for eksempel rensende, helbredende eller revitaliserende. De fås i syv varianter – alle med nydelige og forfriskende dufter.

Den lilla med lavendel og rose kalles «forvandling» og sies å kunne tiltrekke engleenergi og harmonisere miljøer. Den er spesielt egnet for barn, eldre, familier og klinikker. Den grønne med arruda og rosmarin kalles «rensende», og det sies at den fremmer rensing og beskyttelse av våre fysiske, mentale og følelsesmessige omgivelser. Den kan være nyttig for terapeuter og helsepersonell. Rosevarianten «kjærlighet» anbefales for meditasjon, bønn og guddommelig kontakt.

Phyto Elements duftsprayer er utviklet av en kvinne som jobber som medium på casaen til den berømte healeren og mediet Joáo Teixeira de Faria, populært kalt «John of God». Phyto Elements duftsprayer fås kjøpt i nettbutikken www.elementsnorden.com og på alternativmesser.

Leverandør: Elements Norden, tlf. 959 04 488

Facebook Comments Box

Kort om oss

Velkommen til nettsidene for magasinet Medium. MittMedium.no er stedet hvor du får lese spennende artikler som vedrører spiritualitet, astrologi og helse, og hvor alternativt interesserte kan møtes.

facebook twitter Rss

Her finner du oss!

Kontaktinformasjon

SanaVia AS
Hoffsveien 1A
0275 Oslo, Norway

Tlf.: 46 00 48 00
post@mediumforlag.no

Abonnementsservice: 
medium@aboservice.no
Tlf.: 815 50 045

Annonser: 
Heidi Ring
heidi@mediumforlag.no
Tlf.: 46 00 46 51

Facebook-siden 
Facebook-gruppen