Beroligende lyder for ro, fokus og søvn

Relax Melodies ble kåret som årets beste meditasjons-app i 2015 av Healthline magasin.

I gratisversjonen av «Relax Melodies: Sleep zen sounds & white noise for meditation, yoga and baby relaxation» får du tilgang til flere lyder, og du kan spille flere lyder samtidig og kombinere dem akkurat slik du vil. For eksempel kan du lytte til bølger, vind og rolig musikk samtidig. Lydene passer for alle aldre, også babyer.

Du får guidede meditasjoner og søvnprogrammer som kan hjelpe deg å slappe av og sovne. Begge er på engelsk, med behagelige stemmer.

Meditasjonene er skrevet av Bridget Webber, som har bakgrunn i rådgivning, hypnoterapi, NLP og kunst. Her er også rene lydprogrammer, for eksempel kalt «Relaxation», «Concentration», både med og uten isotroniske toner som spilles på de frekvensene hjernen jobber best med i disse tilstandene. Premium-versjonen, som koster 21 eller 29 kroner, gir tilgang til flere meditasjoner og lyder enn gratis-versjonen.

Appen kan lastes ned på AppStore eller Google Play.

 

Facebook Comments Box

Kort om oss

Velkommen til nettsidene for magasinet Medium. MittMedium.no er stedet hvor du får lese spennende artikler som vedrører spiritualitet, astrologi og helse, og hvor alternativt interesserte kan møtes.

facebook twitter Rss

Her finner du oss!

Kontaktinformasjon

SanaVia AS
Hoffsveien 1A
0275 Oslo, Norway

Tlf.: 46 00 48 00
post@mediumforlag.no

Abonnementsservice: 
medium@aboservice.no
Tlf.: 815 50 045

Annonser: 
Heidi Ring
heidi@mediumforlag.no
Tlf.: 46 00 46 51

Facebook-siden 
Facebook-gruppen