Få bedre immunforsvar og mer energi

Spirulina anbefales av WHO og har vært benyttet av NASA.

Marcus Rohrer Spirulina inneholder 60 prosent fullverdig vegetabilsk protein og alle de essensielle aminosyrene i riktig balanse. I tillegg er den rik på antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler. Spirulina inneholder også klorofyll, fykocyanin, betakaroten og zeaxanthin som fremmer kroppens naturlige renseprosess. 

Markus Rohrer Spirulina dyrkes i en blanding av ferskvann fra regnskogen på Hawaii og i rent sjøvann på 600 meters dybde utenfor Hawaii. Laboratoriet som utvikler produktet, utfører 15 ulike kvalitetstester daglig. MR Spirulina er garantert GMO-fri og ubestrålt. Forpakningen skal gi maksimal beskyttelse for å beholde næringsstoffene og ferskheten best mulig. 

Produktet anbefales til alle som ønsker å styrke immunforsvaret og få mer energi. Spirulina sies å ha en god effekt på hud, hår og negler.

Marcus Rohrer Spirulina er egnet for vegetarianere. Produktene kommer i reisepakning, 180 kapsler, 540 stk. refill og i pulver. Produktene selges hos Life, Sunkost og hos Enklere Liv

Leverandør: Tokay AS, www.tokay.no, info@tokay.no, tlf. 412 64 964

 

 

Facebook Comments Box

Kort om oss

Velkommen til nettsidene for magasinet Medium. MittMedium.no er stedet hvor du får lese spennende artikler som vedrører spiritualitet, astrologi og helse, og hvor alternativt interesserte kan møtes.

facebook twitter Rss

Her finner du oss!

Kontaktinformasjon

SanaVia AS
Hoffsveien 1A
0275 Oslo, Norway

Tlf.: 46 00 48 00
post@mediumforlag.no

Abonnementsservice: 
medium@aboservice.no
Tlf.: 815 50 045

Annonser: 
Heidi Ring
heidi@mediumforlag.no
Tlf.: 46 00 46 51

Facebook-siden 
Facebook-gruppen